De grootste gids naar gle63

Wiki Article

De grootste bang voor een buck zal komen over ons ECU tune en een downpipe. Als u dan ook op zoek bent teneinde dit meeste vermogen uit de voorraad turbo te produceren, een downpipe kan zijn een essentieel stuk over een puzzel. De downpipe vormt de straat vrij vanwege Stage 2 power levels.

U zou een katalysator (en roetfilter) mogen merken zodra omvangrijke sok. Wanneer u een stuk gaat hardlopen met een sok voor uw mond kunt u niet niet goed ademhalen en uiteraard niet optimaal presteren. Dit is voor uw wagen niet anders. Een katalysator kan zijn niet goed voor een uitlaatflow.

aanpassingen aan de ophanging Help om de algehele prestaties en handling te optimaliseren, zodat de wagen eerder en wendbaarder op de weg wordt. Kom meer te weten

Dit kan zijn ook niet het geval vanwege elke staat, doch het is bijzonder belangrijk teneinde te weten een wetten met uw staat ofwel provincie voorafgaand aan het inrichten betreffende een aftermarket downpipe.

Weet jouw dat een rvs 3 inch downpipe verdere koppel geeft opdat je wagen met onderuit veel eerder optrekt? Een downpipe kan zijn een heel wat besproken onderdeel betreft het tunen van een auto, doch wat doet die exact? En wat kan zijn dit eigenlijk? Een downpipe is het allereerste deel aangaande een uitlaat welke meteen voor de turbo gemonteerd kan zijn.

Met een sportkatalysator zorgt ervoor dat u de euronorm blijft halen. Hierbij is alsnog steeds een vermogenswinst van 15% te behalen

Uw account is uw eigen assistent Dit houdt de wagen-uitgaven voor, voert ons autologboek en vervangingsschema en slaat de aantekeningen en documenten op

Op click here deze plaats wordt een lucht afgekoeld waarna het via dit inlaatspruitstuk de motor ingaat (een auto presteert lekkerder bij verdere en koelere lucht). Door een turbo komt er verdere koelere lucht in de cilinders zodat tevens verdere brandstof kan geraken toegevoegd. Dit resulteert tenslotte in verdere vermogen(pk) en koppel(nm).

Een 200-cel downpipe en stage twee remap ontgrendelen dit volledige potentieel aangaande de motor aangaande de X3 M40i, resulterend in een nog krachtiger en agressiever geluid. Bekijk alleen op welke manier een X3 M40i presteert met die upgrades. Contacteer het wegens verkoopprijs & tip

De meemaken monteurs weten een downpipe te fabriceren welke exact aansluit op uw specifieke voertuig. Hiermee worden de oudste prestaties gegarandeerd! Wij vervaardigen altijd gebruik over hoogwaardig RVS zodat een downpipe reuze lang meegaat. Tevens is dit mogelijk ons sportiever geluid te realiseren welke exact overeenkomt met je wensen.

De RVS downpipes betreffende Bull-X bestaan hoogwaardige downpipes welke een originele downpipe betreffende katalysator vervangen. De voordelen aangaande een Bull-X downpipe bestaan het die een uitlaatgassen voor een turbo eerder mogen afvoeren. Het komt door een betere flow en het behandeling betreffende ons sportkatalysator ofwel nauwelijks katalysator (decat). Tevens kan zijn een diameter in een meeste gevallen gunstiger en kan zijn een downpipe gemaakt met een hand over flow simulaties.

Een downpipe zit tussen de turbo en een rest aangaande dit uitlaatsysteem. De downpipe bezit veel invloed op een prestaties betreffende een turbo. Door een weerstand na de turbo te reduceren, kan een turbo sneller opspoelen en verdere uitlaatgassen afvoeren.

Wij benutten cookies op onze webwinkel teneinde jou een meest relevante ervaring te verlenen door je voorkeuren en herhaalbezoeken te onthouden. Via op "Accepteren" te klikken, stem je in betreffende dit behandeling van die cookies.

Door dit selecteren betreffende specifieke materialen en ontwerpen, kan zijn dit geoorloofd dat een op maat gemaakte downpipe lichter uitvalt vervolgens ons standaard downpipe. Het kan leiden tot ons reductie in dit totaalgewicht over het voertuig, wat de prestaties mogelijk ten prima komt.

Report this wiki page